Categorii
Caseta Informatii

Livrare rapida in 24 de ore de la confirmare, oriunde in tara, fara taxe ascunse!

Preţ

Consumabile Dentare

Consumabile Dentare
Produse pe pagină:
Sortare după:
APA DE GURA DHARMA IONITE-H 0.63% STANNOUS FLUORIDE  SOLUTIE CONCENTRATA   MADE IN U.S.A.   DESCRIERE   Suntem bucurosi sa va recomandam apa de gura fluorurata DHARMA USA Ionite H cu 0.63% stannous fluoride...
25,20 lei Fără TVA: 21,00 lei
Opahl este un gel anestezic oral ce contine 20% benzocaina pentru anestezie locala profunda. Acesta vine in diverse arome: capsuni, menta, zmeura, struguri, pina colada, fruit punch, cirese si bubble gum. Gelul contine XYLITOL si VItamina E. Produs f..
54,00 lei Fără TVA: 45,00 lei
Gel de fluorizare Ionite 1.1 sodium flouride New
GEL FLUORIZARE PENTRU ACASA SAU CABINET  Gel de fluorizare Ionite 1.1 sodium flouride. CONTINE XYLITOL. Aroma guma de mestecat sau menta.In comanda specificati va rugam aroma dorita. Ingredient activ:sodium fluoride 1.1% Scop principal evi..
25,20 lei Fără TVA: 21,00 lei
GEL FLUORIZARE PENTRU ACASA SAU CABINET IONITE 0.4 STANNOUS  FLUORIDE  FARA GLUTEN FARA COLORANT 122 gr.CONTINE XYLITOL. Aroma guma de mestecat sau menta.In comanda specificati va rugam aroma dorita. Ingredient activ:Stannous ..
25,00 lei Fără TVA: 20,83 lei
Linguri de fluorizare pentru tratament in cabinetul stomatologic sau pentru acasa.   100 de bucati la punga, maner ergonomic pentru usurinta in utilizare.   Disponibile in 3 dimensiuni S/M/L ..
66,00 lei Fără TVA: 55,00 lei
Pasta pentru periajul dentar. Arome diverse, contine fluor.Consistenta foarte buna, nu se imprastie.Va rugam in comanda sa specificati granulatia dorita (fina/medie/abraziva/foarte abraziva). Mod de comercializare: 20 unidoze/set ..
12,00 lei Fără TVA: 10,00 lei
Nimic nu convinge pacientii mai mult sa-si perieze dintii cu mai multa atentie decat a face placa bacteriana mai vizibila. Cu diferite arome, aceste comprimate, lucreaza in siguranta si eficient. Petele noi se vor colora cu rosu iar cele vechi cu alb..
27,60 lei Fără TVA: 23,00 lei
Suport din plastic pentru unidoza profilaxie. Accesoriu important in periajul profesional dentar.Plastic de calitate, frumos finisat.Fabricat S.U.A. ..
6,00 lei Fără TVA: 5,00 lei